BILSYN FOR VIRKSOMHEDER

Fordelagtige priser

– Vi henter & returnerer jeres biler

– Fleksible betalingsmuligheder

KONTAKT OS

GRATIS RÅDGIVNING

Læg en besked til os her, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt

  Book direkte ved at ringe til os her

  Vi kan hjælpe dig med at opsætte en erhvervskonto og besvare dine spørgsmål

  Sådan bliver du kontokunde

  Få en kontoordning

  Kontokundeordningen henvender sig til dig, som ønsker en lettere betaling ved syn. Der faktureres elektronisk pr. email. Du kan vælge at modtage en faktura pr. ekspedition eller pr. måned.

  Opret erhvervskonto

  Vilkår for kontoordning

  Mulige udfald af bilsyn

  Pga. nye EU-regler for bilsyn som trådte i kraft sidste år, er der nu flere punkter, som kategoriseres som “væsentlige fejl” og skal kontrolleres ved et omsyn. Eksempelvis kan det nævnes dæk for personbiler under 1.6 mm mønsterdybde, hvis udstødningsrøret er utæt, og forkert indstillede forlygter.
  Herunder kan du læse om de fire synsresultater, jeres biler kan få.

  Få en kontoordning i dag

  Ring til os og høre mere om bilsyn for virksomheder eller kontakt os her

  Kontakt os

  Ofte stillet spørgsmål

  Hvis du ikke får synet dit køretøj inden for synsfristen, overtræder du loven om godkendelse og syn af køretøjer, og vil derfor modtage et bødeforlæg på 2000 kr. Læs mere om dette under Bødeforlæg.

  Det er ikke muligt at få udsat synsfristen, når fristen er overskredet. Herudover kan fristen kun udsættes i helt særlige tilfælde, som f.eks. hvis du kan dokumentere, at dit køretøj er blevet stjålet. Læs mere under Spørgsmål og svar.

  Hvis du har solgt dit køretøj, men alligevel har modtaget en indkaldelse til syn fra Færdselsstyrelsen, er det fordi du stadig står registreret som bruger i Køretøjsregistret. Læs mere under Salg eller afmelding af køretøj.

  Hvis du ikke ønsker at få synet dit køretøj, skal du i stedet afmelde det i Køretøjsregistret. Det gør du ved at aflevere dine nummerplader hos os eller hos et af SKATs motorcentre. Du kan læse mere om dette på SKATs hjemmeside.

  Hvis din bil endnu ikke er 4 år gammel og alligevel er indkaldt til syn, kan det være en fejl. Her kan du læse om de forskellige årsager til det.

  Vi anbefaler dig at afmelde bilen hos os, når bilen står ubrugt. Når bilen er afmeldt, behøver den ikke at blive synet, før bilen igen skal have nye nummerplader på. For at køre bilen til syn, skal du leje prøvenummerplader hos os. Efter syn kan du igen få nummerplader til bilen.

  Afmeldt: Modtager du en indkaldelse til periodisk syn, selvom bilen skulle være afmeldt, anbefaler vi dig, at kontakte os for at sikre dig, at bilen er afmeldt korrekt.

  Solgt: Modtager du en indkaldelse på en bil, du har solgt, er det fordi bilen stadig er registreret i dit navn. En ny ejer har 3 uger til at omregistrere eller afmelde bilen. Er bilen fortsat registreret i dit navn, anbefaler vi sig, at kontakte os for yderligere vejledning.

  Når et brev fra Færdselsstyrelsen er afleveret til en postomdeler, anses det for afleveret til modtageren.
  Hvad betyder det